Spinazie met Ei, Yumurtali Ispanak

Home » ei » Spinazie met Ei, Yumurtali Ispanak

Turkse spinazie met ei is een heerlijk gerecht waarbij gesnipperde ui en spinazie worden gebakken in olijfolie. Een ei wordt bovenop de spinazie gebroken, niet geroerd, en de pan wordt afgedekt om het ei te laten stollen. Het gerecht wordt op smaak gebracht met zout en peper voor een eenvoudige en smaakvolle ervaring.

Spinazie met ei is simpel maar heel gezonde maaltijd. Met gekookte aardappels of met rijst heb je iets lekkers op tafel.

YouTube video van Spinazie met Ei gerecht

Voorbereidingstijd

10 minuten

Kooktijd

20

Totale bereidingstijd

30 minuten

Categorie

Bijgerecht / Vegetarisch

Keuken

Turks

Porties

3

Calorieën

176 kcal per portie

Ingrediënten

  • 300 g gewassen spinazie
  • 1 ui
  • 1 eetlepel olijfolie
  • Zout
  • Zwarte peper,
  • Pul biber
  • 3 eieren

Bereidingsinstructies

  1. Bak de gesnipperde ui in olijfolie.
  2. Voeg de goed gewassen spinazie toe in dezelfde pan, bak ze samen.
  3. Voeg wat zout en peper toe, roer kort.
  4. Breek het ei bovenop de spinazie en roer vooral niet.
  5. Dek de pan af en laat het ei gaar worden.
  6. Serveer spinazie met ei warm met Turkse brood..

Afiyet olsun.

Hatice Tromp
Privacy Overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we u de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in uw browser en voert functies uit zoals het herkennen van u wanneer u terugkeert naar onze website en het helpen van ons team om te begrijpen welke delen van de website u het meest interessant en nuttig vindt.