Snijbonen Gerecht, Taze Fasuye Yemegi

Hier is mijn snijbonen gerecht voor mensen die vegetarisch, gezond en lekker willen eten.

Voorbereidingstijd

15 minuten

Kooktijd

25 minuten

Totale bereidingstijd

40 minuten

Categorie

Keuken

Turks

Porties

4

Calorieën

50 kcal per portie

Ingrediënten

  • 400gr snijbonen
  • 1 ui
  • 1 blik gepelde tomaten
  • 1 eetlepel tomaten puree
  • zout
  • peper
  • 2 eetlepels zonnebloemolie

Bereidingsinstructies

  1. Was de snijbonen en snij de puntjes eraf,
  2. Snij de randen van de snijbonen af met een aardappelschilmesje,
  3. Snij de snijbonen in twee / drie stukken,
  4. Snij de ui,
  5. Verhit de zonnebloemolie in de snelkookpan en bak de uien erin,
  6. Doe ook de tomaten, tomatenpuree en de snijbonen in de snelkookpan
  7. Voeg zout en peper toe
  8. Kook alles voor 25 minuten in een snelkookpan.

Tip

In een gewone pan, kook je de snijbonen ongeveer voor 40 minuten.

Afiyet olsun!