Wentelteefjes, Yumurtali Ekmek

Home » lunch » Wentelteefjes, Yumurtali Ekmek

Elke middag komt mijn oudste dochter van school en eten we samen een broodje thuis. Het is saai om elke middag broodje pindakaas met hagelslag te eten. Mijn moeder maakte brood met ei voor me en nu maak ik het voor mijn dochter die eigenlijk geen ei lust. We eten het met poedersuiker daarop. Zo lijkt mijn moeders brood met ei op Nederlandse wentelteefjes. Lekker voor de kleintjes die geen ei willen eten.

Ingrediënten

(voor 1 portie)

  • 2 witte boterhammen
  • 2 eieren
  • 5- 6 eetlepels zonnebloemolie
  • zout,
  • peper
  • poedersuiker

Bereidingsinstructies

  1. Klop de eieren in een diep bord, doe een beetje zout en peper erin.
  2. Snij de boterhammetjes in stukjes.
  3. Doop het brood in ei.
  4. Verhit de olie in de pan en bak de boterhammetjes aan beide kanten goud bruin.
  5. Strooi poedersuiker daarop.

Afiyet olsun.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hatice Tromp
Privacy Overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we u de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in uw browser en voert functies uit zoals het herkennen van u wanneer u terugkeert naar onze website en het helpen van ons team om te begrijpen welke delen van de website u het meest interessant en nuttig vindt.