Spinazie taart

Home » bladerdeeg » Spinazie taart

Ingrediënten

  • 300 gram gewassen spinazie
  • 1  ui
  • 1 eetlepel zonnebloemolie
  • 1  pak bladerdeeg ( 10 stuks )
  • 100 gram witte kaas
  • 30 gram pijnboompitten
  • 1 ei geel
  • Zout,  peper

Bereiding

  1. Bak de gesnipperde ui met spinazie, doe wat zout en peper daarop,
  2. Haal de afgekoelde spinazie door elkaar met witte kaas,
  3. Snij de bladerdeeg als een L vorm aan de 2 randen. Zo heb je 2 losse hoekjes maar wel vast aan de rest van de bladerdeeg,
  4. Wissel de losse hoekjes met elkaar,
  5. Verdeel de spinazie op de 10 bladerdegen,
  6. Klop de ei geel en smeer die op de rand van de bladerdeeg,
  7. Doe ze in de oven 200graden ongeveer 30 minuten,
  8. Bak de pijnboompitten in de pan zonder olie,
  9. Als de spinazie taart gaar is , verdeel de pijnboompitten op ze.
Afiyet olsun

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hatice Tromp
Privacy Overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we u de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in uw browser en voert functies uit zoals het herkennen van u wanneer u terugkeert naar onze website en het helpen van ons team om te begrijpen welke delen van de website u het meest interessant en nuttig vindt.