Knolselderij Salade, Kereviz Salatasi

Home » bijgerecht » Knolselderij Salade, Kereviz Salatasi

Het is vakantie en het barbecue seizoen is al begonnen. Wil je jouw vrienden verrassen met iets lekkers? Een gezonde, verrukkelijke salade als deze is heel makkelijk te maken. Heerlijk voor bij het vlees of gewoon op je stokbrood.

Ingrediënten

  • 1 knolselderij
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 2 eetlepels volle yoghurt
  • 2 eetlepels walnoten
  • 1 teentje knoflook
  • zout
  • half citroen citroensap
  • rucola

Bereidingsinstructies

  1. Snij de schil van de knolselderij,
  2. Doe de knolselderij een paar minuten in water met citroensap zodat de knolselderij wit blijft
  3. Rasp de knolselderij,
  4. Pers de knoflook fijn,
  5. Doe de walnoten in de boterhamzakje en maak het fijn door er met iets op te slaan,
  6. Meng de knolselderij met mayonaise, yoghurt, knoflook en walnoten,
  7. Doe de rucola blaadjes op een boord en leg de knolselderij salade daarop.

Afiyet olsun.

2 antwoorden op “Knolselderij Salade, Kereviz Salatasi”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hatice Tromp
Privacy Overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we u de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in uw browser en voert functies uit zoals het herkennen van u wanneer u terugkeert naar onze website en het helpen van ons team om te begrijpen welke delen van de website u het meest interessant en nuttig vindt.