Aardappel Puree, Patetes Puresi

Home » bijgerecht » Aardappel Puree, Patetes Puresi

Iedereen heeft zijn eigen manier om aardappelpuree te maken. Zo maak ik hem.

Ingrediënten

  • 500 g aardappels
  • 1 eetlepel boter
  • 50 ml melk
  • 50 g geraspte kaas
  • Zout
  • Peper
  • Nootmuskaat

Bereidingsinstructies

  1. Kook de aardappels met een snufje zout erin.
  2. Stamp ze met boter, melk, zout en nootmuskaat.
  3. Voeg geraspte kaas toe en roer het door de puree.
  4. Serveer de aardappelpuree warm als bijgerecht.

Afiyet olsun.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hatice Tromp
Privacy Overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we u de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in uw browser en voert functies uit zoals het herkennen van u wanneer u terugkeert naar onze website en het helpen van ons team om te begrijpen welke delen van de website u het meest interessant en nuttig vindt.